Rasos

Nr. 22 (606)/2022
Periodiškumas: 24/metus

Rasos

Nr. 22 (606)/2022
Periodiškumas: 24/metus
Kaina:
2,49 €
Pirkti/Prenumeruoti:
Prenumeratos laikotarpis:
Prenumeratos pradžia:
Kiekis
Peržiūrėti pavyzdį 
Pardavimo vietos:

Rodyti visas vietas
Kalba: Lietuvių

„Rasos“ – populiariausias ir operatyviausias žurnalas sodo, daržo, gėlyno, sodybos priežiūros tematikoje. Žurnalas atkeliauja pas skaitytoją du kartus per mėnesį. Galima prenumeruoti ir popierinį, ir elektroninį leidinio variantą. Redakcijoje dirba itin profesionali korespondentų, specialistų - agronomų ir sodininkų, dizainerių ir redaktorių komanda. Visi straipsniai - tik originalūs, nebūna nė vieno iš interneto. Žurnalas eina koja kojon su gyvenimu, nuolat pristato naujienas iš augalų pasaulio, jų veisles, pataria kaip juos prižiūrėti. Skaitytojai myli savo „Rasas" ir už išradingų maisto receptų gausybę, tradicinių ir modernių patiekalų aprašymus, patarimus kaip savo užaugintas gėrybes konservuoti, marinuoti, paruošti žiemos podėliui.

Leidinio informacija

Kalbos: Lietuvių

„Rasos“ – populiariausias ir operatyviausias žurnalas sodo, daržo, gėlyno, sodybos priežiūros tematikoje. Žurnalas atkeliauja pas skaitytoją du kartus per mėnesį. Galima prenumeruoti ir popierinį, ir elektroninį leidinio variantą. Redakcijoje dirba itin profesionali korespondentų, specialistų - agronomų ir sodininkų, dizainerių ir redaktorių komanda. Visi straipsniai - tik originalūs, nebūna nė vieno iš interneto. Žurnalas eina koja kojon su gyvenimu, nuolat pristato naujienas iš augalų pasaulio, jų veisles, pataria kaip juos prižiūrėti. Skaitytojai myli savo „Rasas" ir už išradingų maisto receptų gausybę, tradicinių ir modernių patiekalų aprašymus, patarimus kaip savo užaugintas gėrybes konservuoti, marinuoti, paruošti žiemos podėliui.

Leidinio informacija

Kalbos: Lietuvių

„Rasos“ – populiariausias ir operatyviausias žurnalas sodo, daržo, gėlyno, sodybos priežiūros tematikoje. Žurnalas atkeliauja pas skaitytoją du kartus per mėnesį. Galima prenumeruoti ir popierinį, ir elektroninį leidinio variantą. Redakcijoje dirba itin profesionali korespondentų, specialistų - agronomų ir sodininkų, dizainerių ir redaktorių komanda. Visi straipsniai - tik originalūs, nebūna nė vieno iš interneto. Žurnalas eina koja kojon su gyvenimu, nuolat pristato naujienas iš augalų pasaulio, jų veisles, pataria kaip juos prižiūrėti. Skaitytojai myli savo „Rasas" ir už išradingų maisto receptų gausybę, tradicinių ir modernių patiekalų aprašymus, patarimus kaip savo užaugintas gėrybes konservuoti, marinuoti, paruošti žiemos podėliui.

Rodyti daugiau Rodyti mažiau