Leidinio informacija
Leidėjas: Naumann & Göbel
Leidimo metai: 2022
Puslapiai: 112
ISBN: 978-3-625-19195-7
Geriausi šaltojo ir karštojo rūkymo receptai bei patarimai. Rūkymas yra ne tik vienas seniausių maisto konservavimo būdų, bet ir vienas skaniausių! Nesvarbu, kas rūkoma – žuvis, mėsa, vištiena, daržovės ar sūris – kiekvienas maisto produktas įgauna neprilygstamą aromatą. Ši knyga bus smagi kelionė į žavingą rūkymo proceso ir gardžių rūkytų patiekalų pasaulį! 40 puikių receptų! Rūkykloje, kepsninėje ar kitur rūkytų patiekalų receptai – nuo šaltai rūkyto švelnaus kumpio, gardžios dešros ir rūkytos bulvių košės iki karštai rūkyto auksaspalvio upėtakio – taps tikru atradimu. Sužinok ir išbandyk! Visa svarbiausia informacija apie šaltąjį bei karštąjį rūkymą, rūkymo įrangą ir priemones, sūdymą druska su priedais. Išsamus įvadas bei daugybė naudingų patarimų, padėsiančių tapti tikru rūkymo profesionalu.
Leidinio informacija
Leidėjas: Naumann & Göbel
Leidimo metai: 2022
Puslapiai: 112
ISBN: 978-3-625-19195-7
Geriausi šaltojo ir karštojo rūkymo receptai bei patarimai. Rūkymas yra ne tik vienas seniausių maisto konservavimo būdų, bet ir vienas skaniausių! Nesvarbu, kas rūkoma – žuvis, mėsa, vištiena, daržovės ar sūris – kiekvienas maisto produktas įgauna neprilygstamą aromatą. Ši knyga bus smagi kelionė į žavingą rūkymo proceso ir gardžių rūkytų patiekalų pasaulį! 40 puikių receptų! Rūkykloje, kepsninėje ar kitur rūkytų patiekalų receptai – nuo šaltai rūkyto švelnaus kumpio, gardžios dešros ir rūkytos bulvių košės iki karštai rūkyto auksaspalvio upėtakio – taps tikru atradimu. Sužinok ir išbandyk! Visa svarbiausia informacija apie šaltąjį bei karštąjį rūkymą, rūkymo įrangą ir priemones, sūdymą druska su priedais. Išsamus įvadas bei daugybė naudingų patarimų, padėsiančių tapti tikru rūkymo profesionalu.