Vilniaus vegetariškų patiekalų knyga

Vilniaus vegetariškų patiekalų knyga

Kaina:
5,91 €
17,36 €
Kiekis
Peržiūrėti pavyzdį 
Pardavimo vietos:

Rodyti visas vietas
Kalba: Lietuvių

Autorius: Fania Lewando
Leidėjas: Alma littera
Leidimo metai: 2023
Puslapiai: 232
ISBN: 9786090157558

Fanią Lewando galima drąsiai vadinti žydų vegetarizmo pradininke. Ji metė iššūkį senam papročiui mėsos patiekalus sieti su šabu, šventėmis, vestuvėmis ir kitais iškilmingais įvykiais, o vegetariškus valgius – su nepritekliumi, gedulu, įprastu kasdieniu maistu ir atrado patiekalų be mėsos ryškų skonį ir naudą sveikatai.

Fanios Lewando knygoje siūloma per 400 receptų – nuo tradicinių žydiškų valgių (plokštainių, lietinių, kompotų, barščių) ir vegetariškų patiekalų (čolentų, vėdarų, šnicelių) iki užkandžių, sriubų ir desertų.

Šiuolaikinei virtuvei pritaikyta „Vilniaus vegetariškų patiekalų knyga" – nuostabi dovana visiems, kurie mėgsta gaminti, vertina ar dar tik atranda valgius iš daržovių ir vaisių, domisi įvairių tautų virtuve, Vilniaus istorija. Fania Lewando dalijasi ne tik receptais, bet ir patarimais – jie įkvėps eksperimentuoti ir kaskart atrasti naują skonį!

Leidinio informacija

Kalbos: Lietuvių

Autorius: Fania Lewando
Leidėjas: Alma littera
Leidimo metai: 2023
Puslapiai: 232
ISBN: 9786090157558

Fanią Lewando galima drąsiai vadinti žydų vegetarizmo pradininke. Ji metė iššūkį senam papročiui mėsos patiekalus sieti su šabu, šventėmis, vestuvėmis ir kitais iškilmingais įvykiais, o vegetariškus valgius – su nepritekliumi, gedulu, įprastu kasdieniu maistu ir atrado patiekalų be mėsos ryškų skonį ir naudą sveikatai.

Fanios Lewando knygoje siūloma per 400 receptų – nuo tradicinių žydiškų valgių (plokštainių, lietinių, kompotų, barščių) ir vegetariškų patiekalų (čolentų, vėdarų, šnicelių) iki užkandžių, sriubų ir desertų.

Šiuolaikinei virtuvei pritaikyta „Vilniaus vegetariškų patiekalų knyga" – nuostabi dovana visiems, kurie mėgsta gaminti, vertina ar dar tik atranda valgius iš daržovių ir vaisių, domisi įvairių tautų virtuve, Vilniaus istorija. Fania Lewando dalijasi ne tik receptais, bet ir patarimais – jie įkvėps eksperimentuoti ir kaskart atrasti naują skonį!

Leidinio informacija

Kalbos: Lietuvių

Autorius: Fania Lewando
Leidėjas: Alma littera
Leidimo metai: 2023
Puslapiai: 232
ISBN: 9786090157558

Fanią Lewando galima drąsiai vadinti žydų vegetarizmo pradininke. Ji metė iššūkį senam papročiui mėsos patiekalus sieti su šabu, šventėmis, vestuvėmis ir kitais iškilmingais įvykiais, o vegetariškus valgius – su nepritekliumi, gedulu, įprastu kasdieniu maistu ir atrado patiekalų be mėsos ryškų skonį ir naudą sveikatai.

Fanios Lewando knygoje siūloma per 400 receptų – nuo tradicinių žydiškų valgių (plokštainių, lietinių, kompotų, barščių) ir vegetariškų patiekalų (čolentų, vėdarų, šnicelių) iki užkandžių, sriubų ir desertų.

Šiuolaikinei virtuvei pritaikyta „Vilniaus vegetariškų patiekalų knyga" – nuostabi dovana visiems, kurie mėgsta gaminti, vertina ar dar tik atranda valgius iš daržovių ir vaisių, domisi įvairių tautų virtuve, Vilniaus istorija. Fania Lewando dalijasi ne tik receptais, bet ir patarimais – jie įkvėps eksperimentuoti ir kaskart atrasti naują skonį!

Rodyti daugiau Rodyti mažiau