Virtuvė. Nuo... iki...

Nr. 6/2022
Periodiškumas: 6/metus

Virtuvė. Nuo... iki...

Nr. 6/2022
Periodiškumas: 6/metus
Kaina:
4,99 €
Pirkti/Prenumeruoti:
Prenumeratos laikotarpis:
Prenumeratos pradžia:
Kiekis
Peržiūrėti pavyzdį 
Pardavimo vietos:

Rodyti visas vietas
Kalba: Lietuvių

Virtuvė – tai ne tik patalpa namuose, kur gaminamas maistas. Virtuvė – tai vieta, kur puoselėjama maisto kultūra ir šeimos tradicijos, kur lankosi svečiai ir mezgasi jaukūs pokalbiai, kur sprendžiami pagrindiniai buities ir būties klausimai.

Jau 11 metus stebime, renkame, analizuojame ir pateikiame skaitytojams naujausias gastronominės kultūros tendencijas, dalinamės receptais, kulinariniais atradimais bei įkvėpimu, išbandome ir rekomenduojame naujausius gaminius bei paslaugas, padedame iš naujo atrasti senus, gerus, laiko patikrintus produktus. Juk NUO virtuvės IKI viso pasaulio, kad ir kas tai bebūtų – vos vienas žingsnis!

Leidinys prenumeratoriams pristatomas sausio, kovo, gegužės, liepos,rugsėjo, lapkričio 15 d.

Leidinio informacija

Kalbos: Lietuvių

Virtuvė – tai ne tik patalpa namuose, kur gaminamas maistas. Virtuvė – tai vieta, kur puoselėjama maisto kultūra ir šeimos tradicijos, kur lankosi svečiai ir mezgasi jaukūs pokalbiai, kur sprendžiami pagrindiniai buities ir būties klausimai.

Jau 11 metus stebime, renkame, analizuojame ir pateikiame skaitytojams naujausias gastronominės kultūros tendencijas, dalinamės receptais, kulinariniais atradimais bei įkvėpimu, išbandome ir rekomenduojame naujausius gaminius bei paslaugas, padedame iš naujo atrasti senus, gerus, laiko patikrintus produktus. Juk NUO virtuvės IKI viso pasaulio, kad ir kas tai bebūtų – vos vienas žingsnis!

Leidinys prenumeratoriams pristatomas sausio, kovo, gegužės, liepos,rugsėjo, lapkričio 15 d.

Leidinio informacija

Kalbos: Lietuvių

Virtuvė – tai ne tik patalpa namuose, kur gaminamas maistas. Virtuvė – tai vieta, kur puoselėjama maisto kultūra ir šeimos tradicijos, kur lankosi svečiai ir mezgasi jaukūs pokalbiai, kur sprendžiami pagrindiniai buities ir būties klausimai.

Jau 11 metus stebime, renkame, analizuojame ir pateikiame skaitytojams naujausias gastronominės kultūros tendencijas, dalinamės receptais, kulinariniais atradimais bei įkvėpimu, išbandome ir rekomenduojame naujausius gaminius bei paslaugas, padedame iš naujo atrasti senus, gerus, laiko patikrintus produktus. Juk NUO virtuvės IKI viso pasaulio, kad ir kas tai bebūtų – vos vienas žingsnis!

Leidinys prenumeratoriams pristatomas sausio, kovo, gegužės, liepos,rugsėjo, lapkričio 15 d.

Rodyti daugiau Rodyti mažiau