Leidinio informacija
Autorius: Jessie Inchauspe
Leidėjas: Alma littera
Leidimo metai: 2023
Puslapiai: 328
ISBN: 978-609-01-5742-8
Gliukozė, arba cukrus kraujyje, – tai mažytės molekulės mūsų organizme, darančios didžiulį poveikį mūsų sveikatai. Devyniasdešimt procentų žmonių kenčia nuo per didelio gliukozės kiekio organizme ir dauguma apie tai nė nežino.
Kokie simptomai apie tai byloja? Noras užkandžiauti, nuovargis, nevaisingumas, hormoniniai sutrikimai, aknė, raukšlės… Laikui bėgant išsivysto tokios ligos kaip II tipo diabetas, vėžys, demencija ir širdies ligos.
Remdamasi pažangiausiu mokslu ir novatoriškais savo pačios tyrimais, biochemikė Jessie’ė Inchauspé pateikia dešimt paprastų patarimų, kurie padės jums subalansuoti savo gliukozės kiekį ir atsikratyti simptomų, nesilaikant dietos ir neatsisakant mėgstamų patiekalų.
Be kita ko, perskaitę knygą sužinosite:
- kaip maisto valgymas tinkama tvarka padės be pastangų numesti svorio;
- kokį slaptą produktą valgydami galėsite mėgautis desertu ir vis tiek deginsite riebalus;
- koks mažas pusryčių pokytis suteiks energijos ir panaikins norą užkandžiauti.
„Gliukozės revoliucija“ – tai įdomi, informatyvi, naujausiais moksliniais tyrimais paremta knyga, kuri pakeis jūsų mąstymą apie sveikatą ir iš esmės pagerins gyvenimo kokybę.
Jessie’ė Inchauspé – prancūzų biochemikė ir tarptautinių bestselerių autorė. Ji stengiasi naujausius mokslo pasiekimus paversti paprastais patarimais, padedančiais žmonėms pagerinti savo fizinę ir psichikos sveikatą. Jessie’ė įkūrė labai išpopuliarėjusią instagramo paskyrą @GlucoseGoddess, kurioje daugiau kaip du milijonus žmonių moko veiksmingų sveikos mitybos įpročių. Jos knyga „Gliukozės revoliucija“ tapo tarptautiniu bestseleriu ir yra išversta į 41 kalbą.
„Cukraus kiekiui kraujyje skiriamas pagrindinis vaidmuo protingame biochemikės Inchauspé vadove apie valgymą, suteikiantį daugiau energijos, pažabojantį norą užkandžiauti ir gerinantį nuotaiką... Šis intelektualus darbas siūlo daug įdomių dalykų.“
- PUBLISHERS WEEKLY
„Jessie’ė Inchauspé, talentingai perteikianti mokslo žinias, parašė puikiausią praktinį gliukozės valdymo vadovą, užtikrinantį gerą sveikatą ir ilgaamžiškumą.“
- DAVIDAS SINCLAIRAS, dr., Harvardo profesorius, žurnalo „TIME Magazine“ išrinktas vienu iš 100 įtakingiausių pasaulio žmonių, „New York Times“ bestselerio „Gyvenimo trukmė“ autorius
„Nepaprastai smagu buvo skaityti šią knygą. Jessie’ė siūlo nuodugniai išsiaiškinti problemą, su kuria susiduria daugelis iš mūsų: kaip subalansuoti cukraus kiekį kraujyje. Taip pat pateikia paprastus, mokslu pagrįstus patarimus, iš tikrųjų padedančius pagerinti sveikatą.“
- MICHAELAS MOSLEY’IS, dr., „New York Times“ bestselerio Nr. 1 „Dieta 5:2“ (kartu su Mimi Spencer) autorius
„Būti deive sunkiau, negu atrodo, bet būti Gliukozės deive lengva. Jessie’ė Inchauspé imasi naujo mitybos mokslo ir paverčia jį praktiškai naudingu kiekvienam.“
- ROBERTAS H. LUSTIGAS, dr., „New York Times“ bestselerių „Fat Chance“ ir „Metabolical“ autorius
„Nėra lengvesnio būdo numesti svorį, sumažinti kraujospūdį ir dar daug ką pasiekti. Tereikia padaryti vieną paprastą dalyką – išlyginti savo gliukozės kreivę. Taip teigia biochemikė Inchauspé savo protingoje, pažangioje knygoje. Ji paaiškina paprastą naują būdą, kuris išvaduoja nuo spėlionių, kurie maisto produktai trukdo mesti svorį, parodydama, kas būtent vyksta mūsų organizme. Ši revoliucinė knyga siūlo įžvalgų, universalų būdą, kaip sureguliuoti svorį ir pagerinti sveikatą.“
- NINA TEICHOLZ, mokslo žurnalistė, bestselerio „The Big Fat Surprise“ autorė
„Jessie’ė (dar vadinama Gliukozės deive) kviečia jus į smagią ir informatyvią kelionę, padedančią suprasti, kaip maistas veikia gliukozės šuolius ir sveikatą. Šis praktinis vadovas kupinas nuostabių patarimų, kaip ir ką valgyti. Jis būtinas kiekvienam, norinčiam suprasti savo kūną ir pagerinti sveikatą.“
- TIMAS SPECTORAS, genetinės epidemiologijos profesorius Londono Karališkajame koledže, „Spoon Fed“ ir „The Diet Myth“ autorius, kompanijos „ZOE“ bendrasteigėjis
„Tyrinėju metabolizmą, todėl man rūpi du dalykai: insulinas ir gliukozė. Derindama asmeninę patirtį su publikuotais mokslinių tyrimų duomenimis Jessie’ė šias dvi idėjas suaudė į vieną įdomią knygą. Kiekvienas, kuris skaito „Gliukozės revoliuciją“ ir laikosi joje aprašytų principų, gali pasiekti nuostabių sveikatos aukštumų.“
- BENJAMINAS BIKMANAS, dr., ląstelės biologijos profesorius Brighamo Youngo universitete, „Why We Get Sick“ autorius
Leidinio informacija
Autorius: Jessie Inchauspe
Leidėjas: Alma littera
Leidimo metai: 2023
Puslapiai: 328
ISBN: 978-609-01-5742-8
Gliukozė, arba cukrus kraujyje, – tai mažytės molekulės mūsų organizme, darančios didžiulį poveikį mūsų sveikatai. Devyniasdešimt procentų žmonių kenčia nuo per didelio gliukozės kiekio organizme ir dauguma apie tai nė nežino.
Kokie simptomai apie tai byloja? Noras užkandžiauti, nuovargis, nevaisingumas, hormoniniai sutrikimai, aknė, raukšlės… Laikui bėgant išsivysto tokios ligos kaip II tipo diabetas, vėžys, demencija ir širdies ligos.
Remdamasi pažangiausiu mokslu ir novatoriškais savo pačios tyrimais, biochemikė Jessie’ė Inchauspé pateikia dešimt paprastų patarimų, kurie padės jums subalansuoti savo gliukozės kiekį ir atsikratyti simptomų, nesilaikant dietos ir neatsisakant mėgstamų patiekalų.
Be kita ko, perskaitę knygą sužinosite:
- kaip maisto valgymas tinkama tvarka padės be pastangų numesti svorio;
- kokį slaptą produktą valgydami galėsite mėgautis desertu ir vis tiek deginsite riebalus;
- koks mažas pusryčių pokytis suteiks energijos ir panaikins norą užkandžiauti.
„Gliukozės revoliucija“ – tai įdomi, informatyvi, naujausiais moksliniais tyrimais paremta knyga, kuri pakeis jūsų mąstymą apie sveikatą ir iš esmės pagerins gyvenimo kokybę.
Jessie’ė Inchauspé – prancūzų biochemikė ir tarptautinių bestselerių autorė. Ji stengiasi naujausius mokslo pasiekimus paversti paprastais patarimais, padedančiais žmonėms pagerinti savo fizinę ir psichikos sveikatą. Jessie’ė įkūrė labai išpopuliarėjusią instagramo paskyrą @GlucoseGoddess, kurioje daugiau kaip du milijonus žmonių moko veiksmingų sveikos mitybos įpročių. Jos knyga „Gliukozės revoliucija“ tapo tarptautiniu bestseleriu ir yra išversta į 41 kalbą.
„Cukraus kiekiui kraujyje skiriamas pagrindinis vaidmuo protingame biochemikės Inchauspé vadove apie valgymą, suteikiantį daugiau energijos, pažabojantį norą užkandžiauti ir gerinantį nuotaiką... Šis intelektualus darbas siūlo daug įdomių dalykų.“
- PUBLISHERS WEEKLY
„Jessie’ė Inchauspé, talentingai perteikianti mokslo žinias, parašė puikiausią praktinį gliukozės valdymo vadovą, užtikrinantį gerą sveikatą ir ilgaamžiškumą.“
- DAVIDAS SINCLAIRAS, dr., Harvardo profesorius, žurnalo „TIME Magazine“ išrinktas vienu iš 100 įtakingiausių pasaulio žmonių, „New York Times“ bestselerio „Gyvenimo trukmė“ autorius
„Nepaprastai smagu buvo skaityti šią knygą. Jessie’ė siūlo nuodugniai išsiaiškinti problemą, su kuria susiduria daugelis iš mūsų: kaip subalansuoti cukraus kiekį kraujyje. Taip pat pateikia paprastus, mokslu pagrįstus patarimus, iš tikrųjų padedančius pagerinti sveikatą.“
- MICHAELAS MOSLEY’IS, dr., „New York Times“ bestselerio Nr. 1 „Dieta 5:2“ (kartu su Mimi Spencer) autorius
„Būti deive sunkiau, negu atrodo, bet būti Gliukozės deive lengva. Jessie’ė Inchauspé imasi naujo mitybos mokslo ir paverčia jį praktiškai naudingu kiekvienam.“
- ROBERTAS H. LUSTIGAS, dr., „New York Times“ bestselerių „Fat Chance“ ir „Metabolical“ autorius
„Nėra lengvesnio būdo numesti svorį, sumažinti kraujospūdį ir dar daug ką pasiekti. Tereikia padaryti vieną paprastą dalyką – išlyginti savo gliukozės kreivę. Taip teigia biochemikė Inchauspé savo protingoje, pažangioje knygoje. Ji paaiškina paprastą naują būdą, kuris išvaduoja nuo spėlionių, kurie maisto produktai trukdo mesti svorį, parodydama, kas būtent vyksta mūsų organizme. Ši revoliucinė knyga siūlo įžvalgų, universalų būdą, kaip sureguliuoti svorį ir pagerinti sveikatą.“
- NINA TEICHOLZ, mokslo žurnalistė, bestselerio „The Big Fat Surprise“ autorė
„Jessie’ė (dar vadinama Gliukozės deive) kviečia jus į smagią ir informatyvią kelionę, padedančią suprasti, kaip maistas veikia gliukozės šuolius ir sveikatą. Šis praktinis vadovas kupinas nuostabių patarimų, kaip ir ką valgyti. Jis būtinas kiekvienam, norinčiam suprasti savo kūną ir pagerinti sveikatą.“
- TIMAS SPECTORAS, genetinės epidemiologijos profesorius Londono Karališkajame koledže, „Spoon Fed“ ir „The Diet Myth“ autorius, kompanijos „ZOE“ bendrasteigėjis
„Tyrinėju metabolizmą, todėl man rūpi du dalykai: insulinas ir gliukozė. Derindama asmeninę patirtį su publikuotais mokslinių tyrimų duomenimis Jessie’ė šias dvi idėjas suaudė į vieną įdomią knygą. Kiekvienas, kuris skaito „Gliukozės revoliuciją“ ir laikosi joje aprašytų principų, gali pasiekti nuostabių sveikatos aukštumų.“
- BENJAMINAS BIKMANAS, dr., ląstelės biologijos profesorius Brighamo Youngo universitete, „Why We Get Sick“ autorius