Leidinio informacija
Leidėjas: Naumann & Göbel
Leidimo metai: 2022
Puslapiai: 112
ISBN: 978-3-625-19203-9
Ramenai - aštrios makaronų sriubos, kaip ir sušiai, yra bene geriausiai žinomas nacionalinis japonų patiekalas. Ir ne veltui! Lengvai pagaminami ir ruošimo būdų įvairove pasižymintys ramenai taps puikiausiu kvapniu užkandžiu pietums ar gardžiu pagrindiniu patiekalu. Šioje knygoje rasite daugiau nei 50 skaniausių ramenų ir kitų patiekalų receptų. Sužinokite, kaip patiems pasigaminti pagrindinių sultinių: nuo daržovių sultinio dashi iki kiaulienos tonkotsu, kokie priedai dera prie šių sriubų ir kokiais prieskoniniais padažais galite viską dar labiau pagardinti. Šią japonišką patirtį puikiausiai vainikuos mūsų gardžių užkandžių receptai.
Leidinio informacija
Leidėjas: Naumann & Göbel
Leidimo metai: 2022
Puslapiai: 112
ISBN: 978-3-625-19203-9
Ramenai - aštrios makaronų sriubos, kaip ir sušiai, yra bene geriausiai žinomas nacionalinis japonų patiekalas. Ir ne veltui! Lengvai pagaminami ir ruošimo būdų įvairove pasižymintys ramenai taps puikiausiu kvapniu užkandžiu pietums ar gardžiu pagrindiniu patiekalu. Šioje knygoje rasite daugiau nei 50 skaniausių ramenų ir kitų patiekalų receptų. Sužinokite, kaip patiems pasigaminti pagrindinių sultinių: nuo daržovių sultinio dashi iki kiaulienos tonkotsu, kokie priedai dera prie šių sriubų ir kokiais prieskoniniais padažais galite viską dar labiau pagardinti. Šią japonišką patirtį puikiausiai vainikuos mūsų gardžių užkandžių receptai.